top of page

Vores Medlemmer

På denne side finder du, en liste med alle vore medlemmer. 
Under hvert medlem, er der lidt info om virksomheden, kontaktoplysninger og andre realevente oplysninger 
 

Navn: AcuPharma

Adresse: Præstemarkedsvej 10a, 4000 Roskilde

Tlf: 44210302

Email: info@acupharma.dk

Webside: acupharma.dk

AcuPharma blev opstartet i 1990 og var den første leverandør af kosttilskud indenfor kinesisk medicin til sundhedsklinikker. Denne produktgruppe er stadig vores "hjertebarn" og kendetegnende for hele den holistiske tankegang, hvormed vi driver vores forretning. 

Navn: Aloe Vera Group

Adresse: Vangedevej 225, 2870 Dyssegård

Tlf: 39690814

Email: jh@alovevera.dk

Webside: aloevera.dk

AVIVIR Aloe Vera er skabt ud fra et menneskeligt og miljøvenligt koncept. Respekten for andre mennesker, og deres mulighed for at leve et sundt og værdigt liv, har altid været centralt i bevidstheden, Aloe Vera Group bruger mange ressourcer på at være på forkant med den sidste nye viden om Aloe Vera, konservering og tilsætningsstoffer, og den viden bruges aktivt, i udvikling af nye produkter.
Skål af bær

Navn: Zymbicin

Adresse: Søgårdsvej 84, 5270 Odense N

Tlf: 26360756

Email: info@zymbicin.dk

Webside: zymbicin.dk

Zymbicin er en konsulentvirksomhed, som har stor erfaring med lovgivning, dokumentationer af produkter, sikkerhedsvurderinger, anprisninger og relevante spørgsmål for hele branchen. Anne er med i HBL´s bestyrelse og deltager i møder med Fødevarestyrelsen.

Navn: Bidro

Adresse: Midskovvej 58, 5370 Mesinge

Tlf: 70250807

Email: md@bidro.dk

Webside: bidro.dk

Bidro har en lang række naturlige produkter baseret på gele royal. For Bidro betyder kvalitet meget, og går ikke på kompromis med produkternes kvalitet uanset om det er egen serie, Nordic Naturals olier eller de ny udviklede hår- og hudplejeprodukter med pilebark.

Navn: DFI

Adresse: Dam Ege 4, 3660 Stenløse

Tlf: 44860550

Email: dfi@dkpharma.dk

Webside: dkpharma.dk

DFI er en dansk famileejet virksomhed, som idag ledes af 2. generation. DFI har et bredt varesortiment, som indeholder en række velkendte kosttilskud, herunder Berthelsens Naturprodukter i den specielle sekskantede dåse samt DFI`s Grønne Vitaminserie, som består af en lang række enkeltvitaminer. DFI forhandler ligeledes tyggetabletter til børn og voksne samt vegetabilsk omega 3.  

Navn: Danasan

Adresse: Emmavej 10, 3660 Stenløse

Tlf: 47100164

Email: danasan@danasan.dk

Webside: danasan.dk

Danasan er en engrosvirksomhed som startede i 1994 med salg af kosttilskud og helseprodukter baseret på propolis. Danasan får fremstillet og handler kun med kvalitetsprodukter, og det er vigtigt for virksomheden, at handle med et propolis flavonoid-ekstrakt der ikke er vandopløseligt. 

Navn: Forever Living Products

Email: dk.filial@foreverliving.se

Webside: foreverliving.dk

Forever Living Products er en multi level marketing virksomhed baseret primært på aloe vera produkter. Virksomheden har forhandlere i mere end 150 lande. Forever Living Products sælger blandet andet aloe vera drikke, kosttilskud, hudplejeprodukter, kosmetik og aromaterapi.
Orange

Navn: Niras Life Science Consulting

Adresse: Sortemosevej 19, 3450 Allerød

Tlf:

Email:

Webside: 

Kosttilskud

Navn: Lekapharm

Adresse: Industrivej 8, 5772 Kværndrup

Tlf: 62272793

Email: lekapharm@mail.tele.dk

Webside: lekapharm.dk

LEKAPHARM har siden 1995 produceret og markedsført kvalitets kosttilskudsserien LEKAFORM og har en stor ekspertise omkring sammensætning og produktion af kosttilskud.
Vi har moderne produktions- og pakkelinjer og udover vores Brand LEKAFORM, producerer vi også JIM LYNGVILD DANMARK Helseserien samt private labels til andre kunder.

Navn: MedicWiotech

Adresse: Korskildelund 4, 2670 Greve

Tlf: 46116669

Email: rene@medicwiotech.dk

Webside: medicwiotech.dk

Medic Wiotech bestræber sig på at have produkter af høj kvalitet og med solid dokumentation, så kunderne kan føle sig trygge. Medic Wiotech er et 100% danskejet firma med fokus på medicinsk udstyr, kosttilskud og specielle kosmetik produkter. 
Svane-09-logo-www.jpg

Navn: Svane

Adresse: Rypevang 4, 3450 Allerød

Tlf: 48161221

Email: svane@svanetrading.dk

Webside: svanetrading.dk

Svane ApS producerer og markedsfører økologiske juicer og koncentrater til det skandinaviske marked.
Svane Aps blev grundlagt i 1995 af Poul Svane og hans kone Birgit, med produkter baseret på hyldeblomst og tranebær - produceret efter gamle traditionelle opskrifter, hvor kvalitet er i højsædet. I dag drives det familieejede firma af Naja Svane og hendes mand Thomas, som også står bag de nyeste kvalitets produkter med Ingefær og Smagen af Årstiderne.

Navn: Novasel

Adresse: Skårup Tværvej 11, 5881 Skårup Tlf: 63230002

Email: info@novasel.dk

Webside: novasel.dk

Novasel markedsfører videnskabligt velfunderede kosttilskud som fx equazen (eye q), hud- og hårplejeprodukter og produkter til ømme muskler. Hygiejne, sundhed og livskvalitet er filosofien i hele virksomheden formål og virke.
vand

Navn: Iwater Denmark

Adresse: Fredensvej 5, 4200 Slagelse

Tlf: 76727270 

Email: support@iwater.dk

Webside: www.iwater.dk

Hydrogeneret vand
Pink Blossom

Navn: Octean Pharma

Adresse: Norra Torggatan 15, 434 30 Kungsbacka

Tlf: +46 107036800

Email: info@octean.se

Webside: octean.se

Vores vision er større livskvalitet og mere livsglæde for mennesker i alle aldre – uden bivirkninger.  Vi bruger naturens værktøjskasse af gavnlige stoffer, samt vores viden om disse, til at udvælge og skabe produkter, som bidrager til at løse de udfordringer, der kan forhindre et godt, aktivt og sjovt liv. I vores produktsortiment har vi både egne brands og produkter fra andre leverandører, og de omfatter kosttilskud, kosmetiske produkter og medicinsk udstyr. Fælles for produkterne er, at de er naturlige og fremstillet på en måde, så kroppen let kan gøre brug af dem.

Navn: NutraQ / VitaeLab

Adresse: Livjægergade 17B, 2100 København Ø

Tlf: 70808181

Email: info@vitaelab.dk

Webside: vitaepro.dk

VitaeLab sælger kosttilskud direkte til forbrugerne. Produkterne er baseret på veldokumenterede ingredienser fra anderkendte leverandører. VitaeLab AS blev etableret i 2002. VitaeLab startede i Sverige og Finland i 2008, og i Danmark i 2010. VitaeLabs hovedkontor ligger i Olso. VitaeLab markedsfører produkter under egne varemærker.
Pile af Appelsiner

Navn: Rawfood

Adresse: Toftegade 15, 2th, 4000 Roskilde

Tlf: 

Email: shop@rawfood.dk

Webside: rawfood.dk

Rawfood forhandler plantebaserede kosttilskud af højeste kvalitet.

Navn: Panacea

Adresse: Hyllingeparken 55, 4070 Kirke Hylling

Tlf: 48277110

Email: info@panacea.dk

Webside: panacea.dk

Panacea
logo SK health.jpg

Navn: SK Health

Adresse: Æblehaven 6, 3500 Værløse

Tlf: 21344549

Email: skhealthtrading@gmail.com

Webside: sk-health.com

SK Health Aps startede i 2014, som firmaet SK Health Trading af indehaver Susanne Kindberg, og handler med kosttilskud til helsekost-butikker. Produkterne er nøje udvalgt ud fra deres kvalitet og erfaringer med dem. ”Det er min vision at vælge produkter som kan gøre en betydelig forskel for kunderne der benytter dem, og som jeg kan stå inde for er af en rigtig god kvalitet”.
Orange Blossom

Navn: Nordic Consumer Health

Adresse: Nærumgårdsvej 1,

2850 Nærum

Tlf: 26424145

Email: info@consumerhealth.dk

Webside: consumerhealth.dk


Vi markedsfører produkter der gør hverdagen lettere.
Holding Plant

Navn: 

Adresse:

Tlf: 

Email:

Webside:

Friske råvare
bottom of page