Vores Medlemmer

På denne side finder du, en liste med alle vore medlemmer. 
Under hvert medlem, er der lidt info om virksomheden, kontaktoplysninger og andre realevente oplysninger 
 

Adresse: Præstemarkedsvej 10a, 4000 Roskilde

Tlf: 44210302

Email: info@acupharma.dk

Webside: acupharma.dk

Acu Pharma

AcuPharma blev opstartet i 1990 og var den første leverandør af kosttilskud indenfor kinesisk medicin til sundhedsklinikker. Denne produktgruppe er stadig vores "hjertebarn" og kendetegnende for hele den holistiske tankegang, hvormed vi driver vores forretning. 

Adresse: Vangedevej 225, 2870 Dyssegård

Tlf: 39690814

Email: jh@alovevera.dk

Webside: aloevera.dk

Aloe Vera Group

AVIVIR Aloe Vera er skabt ud fra et menneskeligt og miljøvenligt koncept. Respekten for andre mennesker, og deres mulighed for at leve et sundt og værdigt liv, har altid været centralt i bevidstheden, Aloe Vera Group bruger mange ressourcer på at være på forkant med den sidste nye viden om Aloe Vera, konservering og tilsætningsstoffer, og den viden bruges aktivt, i udvikling af nye produkter.

Adresse: Søgårdsvej 84, 5270 Odense N

Tlf: 26360756

Email: info@zymbicin.dk

Webside: zymbicin.dk

Zymbicin

Zymbicin er en konsulentvirksomhed, som har stor erfaring med lovgivning, dokumentationer af produkter, sikkerhedsvurderinger, anprisninger og relevante spørgsmål for hele branchen. Anne er med i HBL´s bestyrelse og deltager i møder med Fødevarestyrelsen.

Adresse: Møllebakken 35, 8382 Hinnerup

Tlf: 

Email: 

Webside: 

Aixi Aps

Aixi....

Adresse: Midskovvej 58, 5370 Mesinge

Tlf: 70250807

Email: md@bidro.dk

Webside: bidro.dk

Bidro Aps

Bidro har en lang række naturlige produkter baseret på gele royal. For Bidro betyder kvalitet meget, og går ikke på kompromis med produkternes kvalitet uanset om det er egen serie, Nordic Naturals olier eller de ny udviklede hår- og hudplejeprodukter med pilebark.

Adresse: Dam Ege 4, 3660 Stenløse

Tlf: 44860550

Email: dfi@dkpharma.dk

Webside: dkpharma.dk

Dansk Farmaceutik Industi A/S

DFI er en dansk famileejet virksomhed, som idag ledes af 2. generation. DFI har et bredt varesortiment, som indeholder en række velkendte kosttilskud, herunder Berthelsens Naturprodukter i den specielle sekskantede dåse samt DFI`s Grønne Vitaminserie, som består af en lang række enkeltvitaminer. DFI forhandler ligeledes tyggetabletter til børn og voksne samt vegetabilsk omega 3.  

Adresse: Emmavej 10, 3660 Stenløse

Tlf: 47100164

Email: danasan@danasan.dk

Webside: danasan.dk

Danasan ApS

Danasan er en engrosvirksomhed som startede i 1994 med salg af kosttilskud og helseprodukter baseret på propolis. Danasan får fremstillet og handler kun med kvalitetsprodukter, og det er vigtigt for virksomheden, at handle med et propolis flavonoid-ekstrakt der ikke er vandopløseligt. 

Adresse: Boks 142, Jernbanegade 75, 5500 Middelfart

Tlf: 70268877

Email: dk.filial@foreverliving.se

Webside: foreverliving.dk

Forever Living Products

Forever Living Products er en multi level marketing virksomhed baseret primært på aloe vera produkter. Virksomheden har forhandlere i mere end 150 lande. Forever Living Products sælger blandet andet aloe vera drikke, kosttilskud, hudplejeprodukter, kosmetik og aromaterapi.

Adresse: Skovlytoften 25, 2840 Holte

Tlf: 70277006

Email: info@goorganic.dk

Webside: goorganic.dk

Go Organic

GoOrganic udvikler og produktionsmodner organiske kosttilskud af højeste kvalitet. Navnet henviser til brugen af organisk bundne mineraler og naturlige aktive vitaminer. Disse er sammensat således, at de supplerer hinanden og giver en forstærkende virkning. Vores mission er at udvikle og fremstille organiske forebyggende kosttilskud og give et bedre og sundere liv for vores brugere.

Adresse: Industrivej 8, 5772 Kværndrup

Tlf: 62272793

Email: lekapharm@mail.tele.dk

Webside: lekaform.dk

Lekapharm

LEKAPHARM har siden 1995 produceret og markedsført kvalitets kosttilskudsserien LEKAFORM og har en stor ekspertise omkring sammensætning og produktion af kosttilskud.

Vi har moderne produktions- og pakkelinjer og udover vores Brand LEKAFORM, producerer vi også JIM LYNGVILD DANMARK Helseserien samt private labels til andre kunder.

Adresse: Korskildelund 4, 2670 Greve

Tlf: 46116669

Email: rene@medicwiotech.dk

Webside: medicwiotech.dk

Medic Wiotech

Medic Wiotech bestræber sig på at have produkter af høj kvalitet og med solid dokumentation, så kunderne kan føle sig trygge. Medic Wiotech er et 100% danskejet firma med fokus på medicinsk udstyr, kosttilskud og specielle kosmetik produkter. 

Adresse: Rypevang 4, 3450 Allerød

Tlf: 48161221

Email: svane@svanetrading.dk

Webside: svanetrading.dk

Svane ApS

Svane ApS producerer og markedsfører økologiske juicer og koncentrater til det skandinaviske marked.

Svane Aps blev grundlagt i 1995 af Poul Svane og hans kone Birgit, med produkter baseret på hyldeblomst og tranebær - produceret efter gamle traditionelle opskrifter, hvor kvalitet er i højsædet. I dag drives det familieejede firma af Naja Svane og hendes mand Thomas, som også står bag de nyeste kvalitets produkter med Ingefær og Smagen af Årstiderne.

Adresse: Skårup Tværvej 11, 5881 Skårup Tlf: 63230002

Email: info@novasel.dk

Webside: novasel.dk

Novasel EU ApS

Novasel markedsfører videnskabligt velfunderede kosttilskud som fx eye q, hud- og hårplejeprodukter og produkter til ømme muskler. Hygiejne, sundhed og livskvalitet er filosofien i hele virksomheden formål og virke.

Adresse: Jagtvej 14, 2680 Solrød Strand

Tlf: 70253066

Email: info@nordicpremium.com

Webside: nordicpremium.com

Solgar Nordic / Nordic Premiun Group

Solgar Nordic forhandler en lang række amerikanske kostilskud til de skandinaviske forbrugere. Solgar tilbyder forbruger vidensbaserede innovative kvalitetskosttilskud. På verdensplan har Solgar mere end 450 forskellige produkter i eget navn.

Adresse: Niels Bohrs Vej 7, 7100 Vejle

Tlf: 75840533

Email: sp@sportspharma.dk

Webside: sportspharma.dk

Sports Pharma A/S

Sports Pharma forhandler et bredt udvalg af blandet andet bandager, indlæg, træningsudstyr og proteintilskud. Sports Pharma udbyder ligeledes kurser i brug af det udstyr de sælger.

Adresse: Fridjof Nansens Plads 5, 2100 København Ø

Tlf: 70808181

Email: info@vitaelab.dk

Webside: vitaepro.dk

VitaeLab AS

VitaeLab sælger kosttilskud direkte til forbrugerne. Produkterne er baseret på veldokumenterede ingredienser fra anderkendte leverandører. VitaeLab AS blev etableret i 2002. VitaeLab startede i Sverige og Finland i 2008, og i Danmark i 2010. VitaeLabs hovedkontor ligger i Olso. VitaeLab markedsfører produkter under egne varemærker.

Adresse: Toftegade 15, 2th, 4000 Roskilde

Tlf: 

Email: 

Webside: rawfood.dk

Rawfood.dk

Rawfood forhandler plantebaserede kosttilskud af højeste kvalitet.

Adresse: Hyllingeparken 55, 4070 Kirke Hylling

Tlf: 48277110

Email: info@panacea.dk

Webside: panacea.dk

Panacea ApS

Panacea

Adresse: Æblehaven 6, 3500 Værløse

Tlf: 21344549

Email: skhealthtrading@gmail.com

Webside: sk-health.com

SK-Health

SK Health Aps startede i 2014, som firmaet SK Health Trading af indehaver Susanne Kindberg, og handler med kosttilskud til helsekost-butikker. Produkterne er nøje udvalgt ud fra deres kvalitet og erfaringer med dem. ”Det er min vision at vælge produkter som kan gøre en betydelig forskel for kunderne der benytter dem, og som jeg kan stå inde for er af en rigtig god kvalitet”.

Adresse: 

Tlf: 

Email: info@consumerhealth.dk

Webside: 

Nordic Consumerhealth Denmark

Nordic Consumerhealth

© 2016 Helsebanchens Leverandørforening

  • Facebook Social Icon